expert Programación Neurolingüística
Expert Universitari en Programació Neurolingüística i Mindfulness en l’àmbit socioeducatiu

Des del món socioeducatiu acompanyem persones cap a nous mons personals per créixer i desenvolupar-se i és de d’aquesta mirada que em va captivar la Programación Neurolingüística (PNL), com un model aplicable que ofereix eines i recursos per potenciar les persones des dels seus propis recursos.

Les pressuposicions de les que parteix la Programación Neurolingüística, per exemple, orienten els procesos de desenvolupament en direccions que amplíen la perspectiva:

Podem construir creences que ens faci la vida més fortunada. Tot i que la nostra programació mental està forjada a través de la biografia viscuda, es pot reprogramar al nostre favor, revisant les creences que ens limiten i donant protagonisme a les que obren nous camins de creixement.

Totes les persones disposem dels recursos que necessitem per a la vida. Aquesta lectura de mirada interna al potencial obre un arsenal infinit per la recerca dels propis estats d’excel.lència i la gestió dels estats interns.

No hi ha fracassos, només resultats. La visió de l’error com a possibilitat d’aprenentatge soposa una gran oportunitat en la interpretació dels aconteixements de la vida,a favor.

Cada persona té el seu propi mapa del món, i el mapa no és el territori. La realitat no és única, depèn de la interpretació de cada persona a partir del seu món intern i és en el detall d’questa experiencia subjectiva que es basa al PNL per esbrinar el patró de cada individu i com construir nous patrons que permetin tenir disponibles mapes més flexibles per adaptar-se a la vida.

master class pnl coaching pere tarresÉs d’especial utilitat en el món educatiu i social les eines que proporciona la PNL en relació a l’estudi del llenguatge, tant intern com extern i el repte de desafiar-lo amb preguntes que apropen a les opcions més favorables tant en el diàleg intern com en la relació interpersonal. Som éssers lingüístics i creem realitat a partir del llenguatge i la relació cos-ment.

La PNL tracta de com fer créixer el potencial de les persones,observant l’engranatge de la ment i aportant elements per la formulació d’objectius que funcionin, que concretin i convinin desitjos , motivacions i realitat.

I aprendre PNL és intens i emocionant perqué la formació és vivencial i es basa en l’experiència i en l’aplicació pràctica de patrons en el laboratori de la meva ment-cos …i la de l’altre.

Més informació: Expert Universitari en Programació Neurolingüística i Mindfulness en l’àmbit socioeducatiu

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here